fbpx

Dom za starije i nemoćne Care for Life

Dom za starije i nemoćne osobe Care for Life koji se nalazai u okolici Zagreba, započeo je s radom 01.05.2023. godine u Rugvici, a već nekoliko mjeseci kasnije otvara vrata svog drugog doma u Dugom Selu!

dom za starije i nemoćne care for life

Osigurajte smještaj, kontaktirajte nas!

099 342 6591 – Zvonimir Radić – direktor

091 605 9831 – Renata Škrnički – voditeljica doma

Care for Life

Naši Domovi su privatne ustanove za obavljanje socijalnih usluga odraslih osoba (starijih i nemoćnih osoba). Ukupni kapacitet doma u Rugvici je 20 korisnika, a isto je tako i u Dugom Selu.

Namjena Doma je zbrinjavanje i zdravstvena skrb starijih osoba, te osoba s tjelesnim invaliditetom i zdravstvenim problemima.

Smješten je u samom centru Rugvice, odnosno Dugog Sela, u neposrednoj blizini Zagreba. Lako dostupni i odlično prometno povezani.

Zašto odabrati dom za starije i nemoćne Care for Life?

Donacije

U ovim izazovnim vremenima, zajedno možemo napraviti veliku razliku. Pozivamo vas da se pridružite našoj humanitarnoj akciji i pružite podršku onima kojima je to najbitnije. Vaša donacija može značiti pristup osnovnim zdravstvenim uslugama za one koji to trenutno ne mogu priuštiti.

Vaša velikodušnost će nam pomoći u ostvarivanju naše misije da stvorimo zajednicu koja brine o svakom pojedincu. Bez obzira na iznos, svaka donacija igra ključnu ulogu u pružanju pomoći onima koji su u potrebi.

Kako možete donirati:

Svi zajedno možemo stvoriti bolje sutra. Hvala vam na vašoj podršci i velikodušnosti

IBAN  HR1023900011101386385 otvoren kod Hrvatske poštanske banke

care for life dugo selo
dom za starije i nemoćne care for life rugvica
care for life dugo selo